søndag den 27. marts 2011

gaver at give og gaver at få

Min bror og nevø inviterede til dobbelt fødselsdag. Min nevø blev  7 år og bløde pakker er ikke det mest spændende. Min bror derimod måtte begaves med en blød gave.

her er hvad det blev til, både en hård og blød pakke til hængekøjen, når den tid kommer.

Men jeg var også heldig og fik en gave min mor fandt denne bog i genbrug og den var til mig !



Der er opskrifter på dukker og dukketøj. Bamser, dyr og fugle. Jeg glæder mig til at afprøve nogen af opskrifterne. Læg mærke til bamsernes madkurv. Der er også opskrifter på en strikket limonade flaskeog på chokolade !.

fredag den 25. marts 2011

fødselsdagsgave

Min søster har haft fødselsdag og skal selvfølgelig have en gave. Turen gik til Matas, der er jo altid muligheder og jeg var heldig. Køb to betal for en ! så var der jo også til mig. Jeg synes et par ugler også passede til pakken sammen med et postkort med Emil Nolde. Det hele kunne være i en kuvert og er sendt og vel modtaget.

Jeg kan derfor godt afsløre, at der var dejlig antirynke creme i pakken, god til os på 40+ 

lørdag den 19. marts 2011

Erkendelser om størrelser

Jeg får ikke kreeret så meget for tiden. Det er gymnastik-opvisningernes tid og weekenderne er optaget. Jeg startede for et stykke tid siden på en sweater til yngste barnet. Da jeg var midt på ryggen, måtte jeg erkende at selv det yngste barn ikke er så lille mere.( 10 år gammel)  Det strikkede stykke måtte trævles op og jeg startede forfra . Her er det første forsøg. Man kan måske ane at planen er, at det skal ende med den klassiske sømandssweater. Jeg håber den bliver færdig inden alt for længe. Der er også et andet problem med den fremskredne alder på yngste barnet............. han er ikke sikker på, at en sømandssweater er hans stil !

torsdag den 10. marts 2011

patchwork aften



Er lige kommet hjem efter en super hyggelig sy aften i min syklub. Vi er en flok der mødes hver 14 dag hos hinanden og så syr vi patchwork ( og snakker måske også lidt :-)). Vi har Mille (http://www.lilleklaaby.dk/index-filer/Page536.htm) som inspirator og vejleder. I øjeblikket er jeg ved at sy nye betræk til mine havehynder. Der er 5 hynder og jeg har planlagt at de skal være i det samme grønne farver, men i forskelige mønster.

long cabin
De første tre er undervejs:
rombe mønster

skær og sy


Mit kamera er vist ikke det bedste til at gengive grønne farver ...eller måske er det kamera føreren ! Når betrækket er syet skal det quiltes og sættes på hynderne. og så vil der komme billeder igen, helst fra terrasen og med solskin .

Opdatering, har forsøgt at manipulere billederne, jeg synes de er blevet lidt
bedre (19. marts 2011)

mandag den 7. marts 2011

fund hos min lokale boghandler

Jeg har gjort dette fund hos min lokale boghandler. Bogen viser forskellige måder, hvor man kan omforme eller customize sit tøj. Det er altid rart ved lidt inspiration og så til bare 35 kr!  Hvad med at lave et bælte af et gammel bakkebånd?

Nu skal bare jeg bare finde et bakkebånd, og finde tid til kreative sysler. De næste par uger vil stå i gymnastikkens tegn Vi skal optræde 4 gange- det bliver sjovt.


.

torsdag den 3. marts 2011

genbrugsguld


Det er sært som arbejde, teaterbesøg og gymnastik kan tage tiden fra kreativiteterne, men jeg er da ikke gået helt i stå.. Jeg har besøgt genbrugsbutikken idag og har indkøbt noget til min egen private drømmefabrik. En fin broderet klokkestreng og en blå dug. Hvad mon det skal omformes til?