lørdag den 25. juni 2011

endnu en student-ugle

Der er endnu en student, som skal have en ugle. Denne student er helt speciel for mig, da hun har været min svigerdatter i snart 2 år nu. Jeppe er har taget vores gave med til hende, ud over en ugle består den af en bog. Vi deler nemlig en lidenskab for gode bøger. Nu håber jeg, hun kan lide den, jeg har valgt til hende.

Indpakningen er en speciel pose købt i kvikly. Det er en gavepose foldet af en tyrkisk avis. Jeg har pyntet med studenterhue og en ugle.
Et nærbillede af uglen skal i da ikke snydes for
 

Et stort tillykke med huen !

Næste student-ugle vil få en hæklet hue, jeg fandt den desværre for sent til dette års studenter.

onsdag den 22. juni 2011

ugle student

Nu springer studenterne ud. Skønt for dem, nu kan de endelig feste inden næste fase i livet. Min ældste blev student sidste år og fejrer kammeraterne i år. Hvad er mere passende end at forære en ugle til studenterne ? Jeg vil aflevere denne rasta ugle til en meget musik interesseret student, der tit har været her.

tirsdag den 21. juni 2011

Arward

Jeg har fået en arward af dimseriet. Jeg er meget rørt over at Naninja har tænkt på mig. Og det har været spændende at se de andre blogs som har fået en arward af Naninja. 
Reglerne for arward er sådan:
  1.  Man skal linke til den man har fået awarden af. (det har jeg gjort)
  2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere der har færre end 100 faste læsere. (jeg tjekker ikke, hvor mange læsere der er, jeg følger de blogs jeg synes er spændende, store og små)
  3. Man skal svare på 5 spørgsmål ( her springer jeg over)
Det er nemlig sådan, at jeg er en af de kedelige personer, der hader kædebreve, herman-kager og lignende.  Jeg siger endnu  en gang mange tak til Naninja fordi du tænkte på mig og jeg nyder at følge med på din blog og alt det spændende du skriver.

lørdag den 18. juni 2011

mink pels

Min kære svigermor døde her i foråret efter et langt og godt liv (84 år). I hendes gemmer fandt vi 4 mink og lidt små skind. Ja det er minkskind ikkemink- frakker !. Jeg fik lov at overtage dem, de må da kunne bruges til noget kreativt. Jeg tænker, at de kan bruges i en vest, en hat eller en som de er, som en ræv/mink om halsen. Der er også muligheder i de små stykker som indslag i en patchwork taske eller pude. Andre ideer kan jo komme. En ide kan være som her i disse flotte luffer: kamomilla-vanilla  Gad vide, hvordan man syer i minkskind ?
små skind (rester)


mandag den 13. juni 2011

customizing: t-shirt str. small til str. 10 år

blusen før
blusen efter
Efter en fantastisk koncert med The Wall med Roger Waters i Hamborg synes jeg også dem derhjemme skulle have en smule koncert magi. Så jeg faldt for fristelsen og købte t-shirt i merchandise shoppen. Men den sejeste var ikke i børnestørrelse, så det blev en str. small. Den syer jeg da bare om tænkte jeg. Så kan den 10 årige også være sej som de store.

onsdag den 8. juni 2011

fødselsdag, sukker, kunstmuseum

Sikken en uge som overskriften viser. Der er bare fart på for tiden i mit lille hjem fødselsdag som skal fejres her og der. En lille fødselsdagshilsen til en kær veninde blev der plads til,  inspireret af Inger Lises Verden skulle der en lidt anderledes indpakning gaven nemlig et glas af min produktion af .rosengele Den hæklede skål er lavet af en flakon fra genbrug og sukkervand. Der skulle dog et par forsøg til før resultatet var fint. De første forsøg var alt for sukrede,  jeg synes nemlig ikke sukkeret skal ses, kun virke.

den færdige skål



Den færdig gave, bog ( havens blomster), "sukker"skål og gele

Ja så var der jo også en fødselsdag her, der skulle fejres nemlig min. Den blev fejret på Noldes kunstmuseum ,hvor haven er skøn på denne årstid.
 Noldes have