fredag den 28. oktober 2011

Ja, der var garn nok

Sikken en efterårsferie! Der blev besøgt familie, gået ture langs den dejlige Limfjord, badet i Lalandia og strikket, ja og strikket. Og det helt uden uden pc. Vores pc har nemlig været ramt af en slem slem virus, men du er den heldigvis rask igen. Det er altså meget nemmere at opdatere via pc end via iphone.

Så derfor får i nu en status på boblesweateren. Jeg var lidt bekymret for om der var garn nok. Det var der heldigvis. Første udgave af sweateren var endda lidt for bred, så den måtte rettes til, hvilket sidste del af ferien gik med. Men som i kan se, så er den færdig og taget i brug af min skønne svigerdatter, der poserer i sweateren her . De lange ærmer er også blevet lidt kortere ved tilretningen.

lørdag den 15. oktober 2011

Retro blomster

For mig er begonia i potteplanter indbegrebet af 70'erne . Min mor havde altid mindst en i vindueskarmen. Jeg holder nu også af planten af andre grunde. De er nemme at passe fås i skønne farver også i min farve orange, så jeg blev fristet da Kvickly havde dette skønne eksemplar til 20 kr. Som det ses falder den fint ind blandt de orange fund, jeg har i min vindueskarm

søndag den 9. oktober 2011

Bare der er garn nok


Det går fremad med boble sweateren Nu mangler jeg kun ryggen. Bare der er garn nok, der er kun 2 nøgler tilbage! Jeg må hellere sætte turbo på pindene så sweateren kan blive færdig, temperaturen er jo ved at passe til lamauld.