søndag den 18. november 2012

Velgørenhed- 15 x 15 varme

Jeg er faldet over en gruppe på facebook der opfodrer til at strikke lapper, der skal sys sammen til tæpper til hjemløse. Et meget prisværdigt initiativ- Jeg har lige sendt 56 lapper af sted.


To sæt lapper til varme 15 x 15
Det har været fint at få brugt garnresterne til et godt formål. Jeg har som nævnt lige sendt pakken med julemærker på, så er der jo en god sag mere der bliver støttet.

Det bringer tankerne videre- for nu har jeg gjort gode gerninger og kan nu pudse min glorie og fremhæve, hvor god jeg er - som lige er sket. Men samtidig reklamerer jeg også lidt for sagen via denne blog, endnu en god ting?- En bekendt har skrevet disse kloge ord om fænomenet selviscenesættelse. Efter min mening er det hovedsagelig en god ide- da der kommer opmærksomhed på sagen, men man skal også tænke sig om som beskrevet her: brystkræft kampagne er alt for kæk   (jow jow jeg købte som altid også armbånd og t-shirt i den lyserøde uge, men ikke bladet "hus forbi" da jeg var i KBH i sidste uge)

Gode tanker herfra

fredag den 2. november 2012

Hjælp mig med at få vist blog på min læserliste

Jeg har fundet nogen spændende blogs, som jeg gerne vil følge OG som jeg gerne vil have vist i min læseliste, det kan jeg bare ikke finde ud af ØV

Jeg synes jeg gør alt det, der står i "manualen"  men det er ikke lykkedes for mig- er der nogen der kan hjælpe