torsdag den 23. januar 2014

Danmarks indsamling- sidste bamse

Endnu en bamse til Danmarks indsamlingen fortjener også at blive vist frem- det er vist ved at være sidste øjeblik, den må snart afleveres (inden den 25 jan) i stof 2000 for at være med i projektet Giv en ven
Håber den kan bringe lidt trøst et sted i verden, sammen med forhåbentlig mange andre bamser der bliver fremstillet til projektet. Pengene der følger med kan sikkert også gavne endnu mere.

søndag den 19. januar 2014

Jeg har givet hele verden væk

Min nevø har rundet det første årti. Han er blevet fejret og er nu klar til de næste årtier. Hvad kan man give til en dreng på 10 år?? jeg var lidt i tænkeboks, så slog det mig, han skal da have hele verden og en pung med penge til at købe en ekstra bid.
Stoffet er købt i stof 2000, puden indeni er fra genbrugsen . Den lille Lærkevang pung er lavet af en mælkekarton efter Når genbrug bliver gulds vejledninger. En rigtig spændende blog, med mange gode ideer til at få noget ud af ingenting.

søndag den 5. januar 2014

Danmarksindsamling her er mit bidrag

Alt om Håndarbejde bidrager til Danmarksindsamlingen, der har temaet ” Når mor mangler”. Når mor mangler er det rart med en ven- her er det Alt om Håndarbejde bidrager. For hver bamse de får (strikket, hæklet, eller syet) giver de 25 kr.  
Her er mit lille bidrag:

Ups der var vist noget med sømmerummet der smuttede- så de blev ikke helt lige store, mon ikke det er ligemeget.

Bamserne skal indleveres i en Stof2000 butik eller sendes til Alt om Håndarbejde inden den 25 januar, så du kan godt nå at være med. Mere om projektet og mønster til bamser findes på Alt om Håndarbejde bloggen man kan også se mere på Facebook i gruppen "giv en ven" 

torsdag den 2. januar 2014

Butterfly i brug til Nytårsfesten

Godt nytår-
Det må være passende med et butterfly eller to i anledning af nytåret, selvbinder selvfølgelig. Her er det redesignede slips fra sidste indlæg.


Lillebror skulle også være med på stilen Her er han med en mindre model, syet af en rest fra det uendelige lager

Det kræver lidt øvelse at binde det ( vi er ikke helt så dygtige som storebror endnu)  Her er link til hvordan butterflyen bindes: hvordan man binder en butterfly på 3 min