søndag den 11. august 2013

Håndarbejde i haven, tilbageblik på en brugt ferie

Nu er hverdagen i gang igen. Sidder og tænker tilbage på ferien. Efter vores tur til Italien blev resten af ferien tilbragt i haven, med et par udflugter hist og her. Det har været dejligt afslappende. Til ferien i haven var jeg så heldig, at få det helt rigtige udstyr i fødselsdagsgave først på sommeren. Jeg fik en skøn bog, nemlig håndarbejde i haven af Arne og Carlos. Bogen var fulgt af det perfekte udstyr til hyggen.

En dejlig retro havestol og en grøn dug, også en ægte retro-udgave. Desuden var der en stor pose restegarn en flaske champagne (er drukket) og en kande med glas. Perfekt til en sommer i haven med håndarbejde og bøger. Andre bøger der  har fulgt mig i de varme sommerdage er:
             og                  

Så perfekt brugt ferie at se tilbage på. Der er også bassis for strik til de hyggelige efterårsdage i bogen fra Arne og Carlos's meget inspirerende bog, så billeder af resultater vil komme ved en senere lejlighed. Nyd søndagen, for mit vedkommende står den på forberedelser til den kommende festival her i byen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar