lørdag den 28. maj 2011

Rynket rose, hybenrose, rosengele

Så har jeg givet et lille bidrag til at begrænse antallet af hybenroser. en aggressiv rose. Rosens blade er nemlig perfekte til rosengele. Så jeg har plukket blomsterhoveder og det betyder vel, at der bliver færre frø?. Flotte er roserne og bladene og hvilken duft. Duften kan ikke ses på billederne,  kun næsten.

Jeg brugte en opskrift fra den grønne syltebog, men lignende opskrifter kan findes på nettet.
Her er resultatet, det bliver dejligt til pandekager og andre slags kager.

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det dejligt ud!

    Jeg har tidligere set dit indlæg, og da jeg var i sommerhus i weekenden, hvor der var fyldt med hybenbuske, skænkede jeg dig en kærlig tanke :)

    Jeg har dog aldrig smagt rosengele - smager det parfumeret?

    SvarSlet
  2. hej Jenny Tak for dine tanker i sommerhuset. Jeg synes jo at rosengele smager dejligt af roser, så det er nok en smagssag

    SvarSlet
  3. Ser meget lækkert ud!
    må da prøve det...:)

    SvarSlet