søndag den 7. august 2011

pimp dit pæretræ

Nu er det jo ikke fordi vi har kunnet sidde ude aften efter aften og nye de lune sommernætter. Alligevel synes jeg at vores pæretræ trængte til lidt opmuntring.

For lang tid siden købte jeg en miljørigtig lyskæde i IKEA. En kæde som opsamler solenergi (hvis solen altså skinner) og lyser når det er mørkt. Men et træ uden fugle, nej vel ?


Fuglen er syet efter et mønster fra Stof og Stil kataloget.  Om få uger forsvinder pærerne, de smager nemlig bare så godt.

4 kommentarer:

 1. søde søde fugle,øv når pærerne forsvinder,er der efterår i sigte,,,
  jip
  migogipsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. god ide med den lyskæde. Jeg har ikke været tilhænger af solcellelamper, men jeg må give mig, jeg overvejer stærkt at anskaffe mig nogen til haven, for jeg savner nu julekæden, når der bliver mørkt herude på landet og det er altås nemmere at sætte solcellelaamper op end at skulle trække strøm ud til lamper :-) sødt med fuglene på træet :-)

  SvarSlet
 3. Det er da bare en skøn solcellekæde du har fået købt der. Dine fugle er søde og en god ide at sætte op der i det lille pærer træ.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommetarer, tro det eller lad være lamperne og fuglen er blevet lidt bleget af solen :-) så...... den skinner en gang imellem

  SvarSlet