søndag den 31. juli 2011

wauw: sømandssweater færdig og 10 faste læsere

Nu er ferien slut for mig. Et af mine mål at få sømandssweateren færdig blev nået , YES. Den er blevet flot, der er dog et problem.................den stikker i følge ejermanden. Nu ligger den i blød i skyllemidel for at gøre den blødere, håber det er nok. Er han ikke flot !
 Og så har jeg et stort  wauw mere, 10 faste læsere dejligt, at nogen vil følge mine skriverier.

7 kommentarer:

 1. Den er super flot!! Gid jeg kunne det samme :)

  Kradser den? ... tænk, det kan jeg også huske fra da jeg var barn :) ... en bomuldsbluse indenunder er et hit :)

  Tillykke med alle dine faste læsere :) jeg er glad for at være en af dem :)

  SvarSlet
 2. super flot sweater ,til en super sej fyr,,,
  jip
  www.migogipsen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot.
  Som Jenny skriver: en bomuldsbluse inden under. Men du skal også huske :Det er varmt og når huden er varm, irriterer alt uld. Håber du får løst problemet, ville da være ærgerligt, at han nægter at bruge den pga. lidt krads.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Den er bare så flot med de der rigtige "sømands bobler" - du har nok strikket i uld, siden den kradser - jeg håber da, at skyllemidlen hjælper, men jeg kan ikke selv have uld på, og det afhjælpes ikke med skyllemiddel!!!

  SvarSlet
 5. Mange tak for alle jeres bemærkninger. Trøjen er strikket i strømpegarn, så det er en uldblanding. Han plejer bare ikke at have problemer med det, det kan være han lige skal vænne sig til det.

  SvarSlet
 6. Den er bare så flot din sømandstrøje. Jeg kan godt lide at dine bobler er meget tydelige. Jeg synes ikke mine er nær så tydelige. Har du et godt tip?? Jeg har læst et sted at jeg kunne strikke mønster med et tykkelse pinde og det andet med en pind tykkere. har du mon gjort det?

  SvarSlet