tirsdag den 6. september 2011

strikke projekt bobler

Jeg har lovet at lave en sweater til min smukke svigerdatter. Hun gik i butikker og så fik jeg et billede. Sådan cirka skal den se ud, den sweater du skal lave til mig.
Det er den slags projekter, som er rigtig spændende at gå igang med, så jeg gik i gang med at undersøge forskellige muligheder. På det snart berømte udsag hos Ribes broderi og garn købte jeg det blødeste alpakka fra Sanders garn. Så var det at gå på jagt efter egnede modeller og mønstre. En model fra Hendes Verden nr 26  havde de rigtige bobler. 

 Så er der jo ingen vej udenom den strikkeprøve, som jeg viste et billede af i forrige indlæg. Det hele endte med at maskeantal mv kunne tages fra denne model, der skal dog ikke være rullekrave og ribkanten skal ikke være så bred.
fra strikketillæg fra Hendes Verden nr. 33 2008


Nu er jeg snart halvvejs, spændende, hvor den ender. Det er jo næsten egen design, med inspiration fra forskellige sider.


3 kommentarer:

 1. wau, den blir fin,,,,, Ribes broderi,er det den gamle butik hvo´r man kan finde stof helt fra 70érne?Og hvor indehaveren er en ældre dame ?
  jip
  www.migogipsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud. Imponerende at du bare sådan selv kan designe med lidt inspiration. Gid det var mig

  SvarSlet
 3. Jeg skulle sige fra Ann, at hun glæder sig meget til at få den på!

  SvarSlet