fredag den 28. oktober 2011

Ja, der var garn nok

Sikken en efterårsferie! Der blev besøgt familie, gået ture langs den dejlige Limfjord, badet i Lalandia og strikket, ja og strikket. Og det helt uden uden pc. Vores pc har nemlig været ramt af en slem slem virus, men du er den heldigvis rask igen. Det er altså meget nemmere at opdatere via pc end via iphone.

Så derfor får i nu en status på boblesweateren. Jeg var lidt bekymret for om der var garn nok. Det var der heldigvis. Første udgave af sweateren var endda lidt for bred, så den måtte rettes til, hvilket sidste del af ferien gik med. Men som i kan se, så er den færdig og taget i brug af min skønne svigerdatter, der poserer i sweateren her . De lange ærmer er også blevet lidt kortere ved tilretningen.

7 kommentarer:

 1. Smuk bluse til en smuk ung dame. Den er blevet rigtig smuk synes jeg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. wau, den blev flot den sweater, hvor må din svigerdatter være glad du vil strikke til hende

  SvarSlet
 3. Den klær svigerdatteren rigtig godt - heldigt, du havde nok garn :-)

  SvarSlet
 4. Den er super fed, og den klæder hende virkelig godt. Godt arbejde. Jeg beundrer din tålmodighed til tilretning og al den slags.

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres søde kommentarer Jeg er også glad for resultatet

  SvarSlet
 6. Super flot bluse...du er bare ferm til det. Jeg synes, at jeg kan spotte en måske kommende modeblogger på billedet af den smukke unge dame. En dejlig søndag til dig ;-)

  SvarSlet