søndag den 6. november 2011

Skadedyr, symaskine og syaften

Mærkelig overskrift ikke ? Men jeg kan ikke skrive om denne uge uden at komme ind på, hvad en stor del af ugen er gået med. Nemlig jagt efter skadeddyr på toppen, ja det er rigtigt LUS......Yngste søn blev sendt hjem fra frisøren uklippet, så kunne jeg bedre forstå hvorfor han og jeg har kløet os så meget. Frem med kamme, Hedrin osv de forsvandt ikke, så der skulle flere kæmninger og behandlinger til osv osv. Nu er der ved at være ro på toppen hos os begge DEJLIGT.

Der har heldigvis også været ro til at konsultere min symaskine. Puden jeg startede patchworksæssonen med er færdig. Jeg synes det er blevet en lækker fyldig pude.
patchworkpude "rail fence"
Inspiration og vejledning til at sy puden har jeg fået på vores syaften af Mille. Vi samles hver anden onsdag hos den, hvis tur det er. Vi har symaskiner og stof med og så går vi ellers igang, vi slutter med kaffe og kage. Jeg har fået lov til at vise et billede fra vores sidste møde hos Jette.

Et lidt dårligt belyst billede, men vi har det hyggeligt.


5 kommentarer:

 1. Lus er også bare min skræk at vi får. Uha uha, da pigerne var små måtte de stå ude i brusekabinen med balsam i det lange hår, frysende og blive kæmmet for at se efter de små skadedyr.
  Vi overlevede, men jeg har jo en dreng på 8 år, så vi er stadig potentielle kunder for de små kryb.

  Smuk Patchwork pude du har lavet. Den kan jeg godt lide.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Gudskelov er mine piger over "lusealderen". Den yngste havde/har et skønt, langt krøllet hår, men når det skulle kæmmes var det et mareridt.

  Glædelig søndag.

  SvarSlet
 3. øv rædsomt med de ubudne gæster på toppen.
  Flot pude,jeg tænker gode tanker når du nævner Mille,vi lånte engang deres hytte i et par dage for et par år siden ...

  SvarSlet
 4. Uha - bare tanken om lus får mig til at klø. Mine egne børn har aldrig haft det og jeg har heller ikke selv, men jeg har prøvet to gange at vaske mig selv med luseshampoo, den ene gang fik mine børn og en nevø nu også en tur, da vi alle havde ligget i en seng sammen med en niece, som viste sig at have rigtig rigtig manhge lus - den anden gang, havde vi været på ferie med en niece, som viste sig at have håret fyldt og hun havde siddet op af min skulder og sovet - selv om jeg godt vidste, at man ikke skulle vaske håret med luseshampoo før man har lus - ja så gjorde jeg det, for jeg kløede, så man skulle tro, jeg var invaderet af dem, bare ved tanken ;-)
  Hvor ser jeres sy-komsammen hyggeligt ud - får I lavet noget eller snakker I for meget ;-)

  SvarSlet
 5. Det klør allerede bare ved tanken...
  Noget underligt kryb. Sikken en skøn syaften I havde. Sådan en p-pude, er der super flot men kræver dog lidt teknik kendskab ;-)

  SvarSlet