søndag den 8. januar 2012

mere strik, juleferie strik, redesign af DIY

Der var mange kreative planer for juleferien. Alle planer blev ikke ført ud i livet. der var planer med symaskinen, der skulle sys en vest, luffer , laves pels krave osv. Sådan er det med mig, en masse projekter kører rundt i hovedet. Det blev kun til strik og en god bog ( ikke så ringe endda).
En af julegaverne var ikke lige i øjet, så den skulle re-designes. Det var hatten. Modtageren ville gerne have at den ikke var så høj, og gerne et bredere opslag. Så er det jo godt at man har tæt kontakt til designeren :-) så den kunne laves om.
Her er før og efter billeder:
første udgave af hatten

anden udgave af hatten
opskriften er således ændret. Der strikkes 20 p rib 2 r og 2 vr. Der strikkes 8 p striber inden ankermønster og der strikkes 6 p striber efter ankermønster  før de første indtagninger til afslutningen af hatten starter. Oprindelig mønster er fra dette indlæg.

hat med opslag
Der udover blev der produceret to par sokker i ferien. Alt er i Kviklys strømpegarn.

Drengesokker str 11 og 17 år
Næste uge bliver i kurset tegn, da jeg er så heldig og skal på kursus i 3 dage (arbejdsrelateret) Men til august da skal jeg en uge på Skals håndarbejdsskole, det glæder jeg mig også til.

God søndag til jer, der læser med.

4 kommentarer:

 1. du får da lavet nogle ting - jeg har ikke strikket sokker i mange år, måske det skulle overvejes at prøve, men det bliver vist først til næste vinter :-)
  Skals håndarbejdsskole - hvor er du heldig - er det noget bestemt, du skal på kursus i ??

  SvarSlet
 2. Det er altså nogle flotte ting du får lavet. Elsker også hjemmestrikkede sokker ;-)
  Tusind tak for dine kommentarer på min blog...også selvom det ikke altid lykkes at få dem vist i kommentarfeltet.
  En god dag til dig i morgen ;-)

  SvarSlet
 3. tak for jeres søde opmuntrende kommentarer. Denne weekend tror jeg på at symaskinen kommer frem. Randi, det kursus jeg skal på til sommer hedder Re-design, hvor vi skal arbejde med gamle tekstiler, broderi og tryk for at skabe nyt tøj, tilbehør og boligtekstiler.

  SvarSlet
 4. Jeg ville lige et smut ind på din blog ,ville se om der var kommet flere sokker på siden sidst jeg var herinde d. 8-1- ,mærkeligt jeg skrev indlæg på bloggen dengang , nu sender jeg lige igen ,for jeg er jo lidt "misundelig på de flotte sokker du får strikket ,,,
  fortsat rigtig god week-end

  SvarSlet