tirsdag den 14. februar 2012

20 læsere wauw. Vinterferie og strikke overspringshandlinger

Velkommen til nye læsere, 20 faste læsere, hvor er jeg glad, det er så hyggeligt med jeres kommentarer og tips.

Nu er vinterferien over vores lille familie. Planerne i den kreative retning går på at få strikket trøjen til herren færdig og få mindste barns værelse redesignet med oprydning, nye puder og så videre. Han drømmer om at det skal være lige som i de der boligprogrammer, hvor værelset bliver ordnet mens man er sendt væk og så vil han komme hjem og have bind for øjnene når han gå ind........... I virkeligheden betyder det, at han ikke gider hjælpe.....eller i den positive udlægning at han har tillid til sin mor !
værelse før
værelse førNå,  inden jeg for alvor kaster mig over disse projekter vil jeg lige vise de sidste strikke over springshandlinger, trøjen til herren i huset er nemlig kedelig at strikke, .....hvilket jeg vist også tidligere har givet udtryk for.fruøvig Nemlig flere pac-man huer, nu også i grå farver.

Arbejdet med alle vinterferie projekterne kalder. God tirsdag til jer.

6 kommentarer:

 1. Tak skal du have og god arbejdslyst/vinterferie..

  SvarSlet
 2. uha rigtig god vinterferie,godt du kan hygge med de fine huer,
  Han er nemlig smart , ham den yngste, han smutter væk i et par dage, glad vender han hjem, for mor ordner alt. Det er værre med faderens kedelige trøje,mon ikke han skulle liste i byen og købe sig en færdigstrikket i stedet for ;O).. Nå men sådan er det helt sikkert i de fleste hjem,,,

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh nej, herren får ikke lov til at købe en trøje, nu er jeg nemlig snart færdig og så skal den slides op :-)

   Slet
 3. Sikke dog et projekt, altså din drengs værelse :-)
  Det kan nu være meget sjovt, hvis man har frie hænder, men er han som min knægt var i den alder, så går det ikke at smide noget ud, uanset hvor ubetydelig det kan synes for en - mon ikke du får lavet en fin overraskelse til ham :-)
  God ferie

  SvarSlet
 4. God fornøjelse med både værelset og den kedelige trøje! Det er sikkert ikke så kedeligt at blive færdig med den:)

  SvarSlet
 5. Rigtig god ferie! Du har nok at give dig til.
  Synes det er en herlig knægt - ikke uden evner, sådan at få sin egen 'dovenskab' til at lyde som et fantastisk projekt. Ha ha, den er god!
  God fornøjelse med det hele. Og tillykke med læserskaren! :)

  SvarSlet