lørdag den 18. februar 2012

Vinterferie makeover Johans værelse

Som skrevet i sidste indlæg var en del af vinterferien sat af til en makeover af mindste mands værelse. Som jeg skrev drømte han om at tage af sted og komme hjem til et nyt værelse. Sådan kom det ikke til at gå. Vi var en tur forbi stof og stil, hvor han valgte stof til nye puder. Han måtte også selv hjælpe til med sorterings og det var rigtig hyggeligt. Da vi var blevet enige om, hvad jeg måtte smide ud fik jeg lov til at gå igang.

Her er et par billeder;
efterefter
de nye drenge puder

Drenge puderne er syet i camouflage stof, som det ses. Billedet af vores meget elskede hund er overført via transfer tekstilfolie fra stof og stil. Så kan hunden komme med i seng alligevel :-). Hjorten er fototryk også fra stof og stil. Sidste pude er syet af de sidste rester af camoflagestoffet, sammensyning er dækket af et ternet bånd. Til sidst skal i lige have et sidste billede, der også beviser, at det er et drenge værelse:
Alt i alt er både mor og barn tilfreds med resultatet.

4 kommentarer:

 1. wau , nogle fede puder, flot med jeres lille hund på puden. Det ser smadder flot ud det værelse

  SvarSlet
 2. Jeg har endnu ikke prøvet det der transfer tekstilfolie, men jeg synes altså, det er smart, man sådan kan overføre billeder. Den første gang min søn var udsendt, var Laura kun et halvt år, da fik svigerdatteren lavet et pudebetræk med et billede af Laura, som hun sendte ned til ham - det var jo alletiders.
  Dejligt at I begge var tilfredse med resultatet.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt!! :)

  Hvor må han være glad!

  Kh. Jenny

  SvarSlet