søndag den 4. december 2011

Arne og Carlos julekugler i min udgave

Jeg vandt desværre ikke hos bettekun da hun havde en giveaway på en julekuglebog. Men heldigvis har mit bibliotek købt bogen, så jeg har lånt den med de 55 kugler (55 julekugler). Det er sjovt at strikke de mange modeler, der er lige en til der skal prøves. Det tar jo ikke så lang tid at strikke en, så der er kommet nogen stykker op i lysekronen.
Jeg har eksperimenteret lidt med garntyper og pindestørrelse og det giver store forskelle. De første jeg strikkede var i stømmegarn fra Kvickly på p 2½, de næste er strikket i uldgarn fra Kauni, første stikket på pind 2½ de næste på pind 2. Det giver ret stor forskel på størrelsen af kuglerne. Jeg synes de små er de pæneste, men det kommer jo an på hvad de skal bruges til.


Her ses de tre størrelse af kugler tydeligt
Lige et billede mere af lysekronen skal i da også have, inden jeg strikker en med et egern.
Glædelig 2. søndag i advendt til jer alle. Det er rart at være lidt bedre kørende med elektronikken igen.

7 kommentarer:

 1. De er da super flotte. Jeg tror, at de er et stort hit ude i blogland, men har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve dem. Tak for tippet med garntyper ;-) En dejlig søndag aften til dig KNUS

  SvarSlet
 2. De er rigtig fine.
  Jeg havde altså ikke lige tænkt på biblioteket. Egentlig en super god ide, må jeg vist afprøve om den også er i Kolding på hylden.

  Også en god 2. adventssøndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal syntes om bogen... dine kugler er meget smukke. Men da jeg første gang så bogen og de to mænde sidde der på sofaen og ikke med ret meget smil på, (ja jeg fik nærmest tanken at det så ud som om det var noget de var blevet tvunget til) kom jeg til at grine så meget at det næsten var pineligt. De er ikke så festlige at se på :O)))

  SvarSlet
 4. Hold da helt fast nogle flotte strikkede jule- kugler,jeg er dybt benovet over dem der kan, der står jeg af hvordan hulen kan det lade sig gøre,jeg har desværre aldrig i mit liv strikket noget med to farver andet end striber ...
  flotte er de, weau...

  SvarSlet
 5. Ej hvor er de bare fine og søde. Jeg får helt lyst til at lægge hækletøjet lidt på hylden og så hækle igen:)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare søde! De ser ud til at have været svære at lave :) mange tak for din kommentar på min blog :)

  SvarSlet
 7. Meget fine julekugler du har strikket og sjovt at du har forsøgt dig frem med forskellige garntyper.

  SvarSlet